понеділок, 22 серпня 2011 07:45

Як правильно вирахувати виграш у лотерею

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

У Полтаві почали активніше розкуповувати лотерейні білети. Беруть до 10 за раз. Продавці кажуть, люди перестали розраховувати лише на удачу. Щоб виграти, розробляють власні схеми. За останні два місяці на Полтавщині в лотерею виграли двоє людей — по 100 і 280 тис. грн. У квітні цього року житель міста Кобеляки здобув 300 тис. грн у "Лото Забава".

На полтавській вул. Фрунзе, 17 у магазині "Весна" біля стійки з лотерейними білетами стоять семеро. Четверо тримають білети "Мегалот" або "Суперлото" і зошити з покреcленими рядками цифр. Переписують їх у білети. До продавця підбігає захеканий 56-річний Петро. Бере п'ять білетів лотереї "Спортліга".

— Год шесть назад був заядлим ігроком, а потом бросив, — каже. — Відходив од невдачі. Тоді вичеркував у усіх білетах одну і ту ж комбінацію — дату мого народження. І якось із другом купили білет. Він мене уговорив помінять дві послєдні цифри. А випала та комбінація, яку я постоянно писав. Зірвався джек-пот на кілька мільйонів. Поняв, що коли в лотереї взяв за правило вичеркувати одні й ті самі цифри, не роби винятків.

Миттєві лотереї менш популярні.

— Миттєві лотереї для дітей і кому нічого робити, — каже 24-річний чоловік у темно-синій футболці. — Професіонали беруть цифрові лотереї. Реально вищитать, яка комбінація випаде во врємя тєлєефіра. Але ігрових схем ніхто не розкриє. Щитають, у того, хто розказав хоч одну, вона перестане діяти.

Книжок про те, як виграти в лотерею, в продажу немає. Інформацію про виграшні комбінації беруть з інтернету та чуток.

— Сама не додумалася би написати якусь схему, — розповідає полтавка Оксана Білим, 27 років. — Но в неті найшла кілька електронних книжок. Найбільше сподобалась "Як виграти мільйон" Ігоря Пелешка та "Магія чисел, або Як виграти джек-пот" Столбова. Там формули написані, по яких вираховують виграшні комбінації. Я чотири рази кожне речення перечитувала, доки все зрозуміла. Тепер виграю до 25 гривень із кожного білета. Головне правило — брати мінімум три штуки.

Є кілька сайтів, де можна прочитати про ігрові схеми або закачати спеціальну програму, яка вираховуватиме виграшну комбінацію. Для цього треба зареєструватися і сплатити $5.

— Я сам написав програму для лотерей "Суперлото" і "Кено", — розказує військовий у відставці Вольдемар, 45 років. — Обложився книгами з програмування і за кілька місяців зробив свій золотий ключик. Тепер купую по п'ять білетів щотижня. З кожного виграю нормальні суми. А минулого року півтори тисячі виграв.

Продавець лотерейних білетів 57-річний Євген Шаповал говорить, вирахувати комбінацію чисел складно.

— Головне — інтуїція. Читав про випадок, коли чоловік на більярдних шарах намалював цифри, склав їх у пилосос і включив обратний режим, щоб воздух ізсередини наружу летів. Які шари з цифрами вилітали, ті й записував. Вигравав через раз.

Багато вписують цифри, які випали в комп'ютерній програмі "Генератор випадкових чисел".

Психологи застерігають, переважно виграш не буде більший за витрачені на  білети гроші.

Прикмети вдалого виграшу в лотерею:

Завзяті гравці мають такі забобони:

— Купують білети по непарних днях у доброму настрої.

— Беруть по три-п'ять або сім штук, обов'язково лівою рукою.

— Використовують книжки з нумерології та записують в ігрове поле числове значення свого імені.

— Часто приходять в одязі, в якому вже вигравали. Кажуть, допомагає, коли граєш у миттєву лотерею.

— Багато хто перед купівлею білета намагається запам'ятовувати все, що привертає увагу і пов'язане з числами. Або просто вписує цифри, які мають для нього значення.

 

Готують олію удачі

— Часто виграю із щасливим лотерейним білетом, — ділиться полтавка 31-річна Людмила. — Зробити його просто. Треба приготувати олію удачі. Змішати по сім крапель олій м'яти, лимона, кориці й сандала. Потім у понеділок або четвер — самі щасливі дні — купити білет. На молодий місяць зварити траву м'яти з порошком кориці. Скропити його і намазати олією удачі. Коли вона висохне, можуть щезнути цифри. То не страшно. З цим білетом потрібно купити сім нових. Зазвичай два-три з них виграшні.

 

Зараз ви читаєте новину «Як правильно вирахувати виграш у лотерею ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути