вівторок, 05 жовтня 2010 18:53

Янукович наказав розібратися з 20 га коноплі дружини чиновника

Янукович наказав розібратися з 20 га коноплі дружини чиновника
Президент Віктор Янукович дав доручення перевірити інформацію, яка з'явилася в мас-медіа, стосовно того, що начебто дружина голови Генічеської районної державної адміністрації (Херсонська область) Сейтумера Німетуллаєва займалася вирощуванням коноплі для отримання марихуани.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

У разі підтвердження цієї інформації будуть зроблені відповідні висновки, сказав заступник глави Адміністрації Президента Станіслав Скубашевський.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат Юрій Одарченко (фракція БЮТ), з трибуни парламенту заявив, що жінка голови райдержадміністрації Генічеського району Німетуллаєва на своїх землях вирощувала 20 гектарів марихуани.

"В Херсоні начальник УВС Литвин зробив заяву для засобів масової інформації про те, що "сицилійська мафія" відпочиває. Він сказав, що жінка голови райдержадміністрації Генічеського району Німетуллаєва на своїх землях вирощує 20 гектарів марихуани", - цитує депутата Українська правда.

"Після того як він це зробив, УВС тихенько замовчує ці питання, її переорали і ніхто не реагує. У мене до вас запитання і до міністра. Яким чином ви реагуєте на інформацію такого європейського світового рівня: 20 гектарів марихуани вирощує в Генічеську", - запитав він в голови профільного комітету Ради і міністра внутрішніх справ Могильова.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав розібратися з 20 га коноплі дружини чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути