понеділок, 30 серпня 2010 13:02

"Політичний кілер" Чорновіл каже, що Герман на нього образилася

"Політичний кілер" Чорновіл каже, що Герман на нього образилася

Нардеп Тарас Чорновіл здивований заявою заступниці глави АП Ганни Герман щодо того, що до того що він займається політичним кілерством.

Про це він сказав кореспонденту Gazeta.ua

"Я починаю дивитися на себе в зеркало та лякатися. Якщо я можу бути кілером для Хорошковського, який примудрився перетворити СБУ на радянське КДБ. Проти людини, яка закриває телеканали, проти всесильної людини я можу бути кілером, то я почав думати, що може я себе недооцінюю", -  зауважив нардеп.

Водночас він додав, що Герман змушена зробити заяву.

"Адже Хорошковський підставляє Януковича по повній програмі через різні дії. І коли будуть великі проблеми то треба це якось перестрахувати. Також Герман хоче показати, що вона заступається за команду людей, які пов"язані з Льовочкіним адже вона зараз шукає мости з Льовочкіним, з яким в неї були проблеми... Ще один момент, коли я зробив заяви по Хорошковському, то я сказав, що в АП є кілька мудрих людей, однак серед них я не назвав Герман. Вочевидь це її зачепило", - сказав він

Насамкінець нардеп додав, що не тримає образу на Герман.

Раніше заступник глави АП Ганна Герман, коментуючи звинувачення Чорновола на адресу голови СБУ Валерія Хорошковського  сказала, що депутат займається політичним кілерством.

Зараз ви читаєте новину «"Політичний кілер" Чорновіл каже, що Герман на нього образилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути