понеділок, 16 серпня 2010 11:00

МВС може приховувати факти про вбивство головреда харківської газети

МВС може приховувати факти про вбивство головреда харківської газети

Народний депутат України від фракції НУ-НС Володимир Ар'єв заявив, що МВС може приховувати інформацію про вбивство головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва.

"Головний редактор газети "Новий стиль" зник 11 серпня. Перший варіант - коли порушується справа за фактом зникнення, застосовується менше оперативних заходів, ніж коли порушується справа за фактом вбивства", - сказав Ар'єв в ефірі телеканалу ТВі.

"З іншого боку, я не вважаю, що сьогодні в МВС працюють люди професійні і з високим рівнем IQ. Газета "Новий стиль" дуже сильно критикувала саме правоохоронні органи. Другий варіант - напевно, в силових структурах щось знають і тому порушили справу за такий статті (вбивство), але мені це точно не відомо ", - відзначив нардеп.

Нагадаємо, що до Дзержинського райвідділу міліції міста Харкова 12 серпня о 22:30 звернулись родичі головного редактора інформаційної газети "Новий стиль" Василя Климентьєва, 1943 року народження, із заявою про те, що минулого дня він пішов з дому та досі не повернувся. 

В ході проведення перевірки працівниками міліції встановлено, що 11 серпня Климентьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі "БМВ", сріблястого кольору, у невідомому напрямку.

Оскільки протягом двох днів з моменту звернення не вдалося встановити місцезнаходження розшукуваного, 15 серпня 2010 року порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України (навмисне вбивство).

За матеріалами ІМК, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «МВС може приховувати факти про вбивство головреда харківської газети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути