Ексклюзиви
четвер, 05 серпня 2010 09:34

Через можливі пожежі Янукович не зміг відпочити

Через можливі пожежі Янукович не зміг відпочити

Президент Віктор Янукович перериває свою відпустку й терміново скликає позачергове засідання Ради національної безпеки та оборони України з питання вживання заходів протидії можливим пожежам у зв'язку зі складними погодними умовами.

Як повідомляє прес-служба голови держави, Янукович скасував всі заплановані на поточний тиждень заходи й перервав відпустку у зв'язку з необхідністю вжити заходів щодо запобігання виникнення пожеж, які становлять небезпеку для життя громадян в регіонах держави.

Засідання Ради з національної безпеки і оборони України відбудеться сьогодні, 5 серпня, в Криму, о 14:30.

Крім того Янукович ухвалив рішення відкликати з відпусток керівників центральних органів виконавчої влади та голів обласних державних адміністрацій.

Нагадаємо, за даними синоптиків, 3-6 серпня в Україні, крім західних областей, очікується сильна спека (+35 ... +39 градусів), у східних (Луганська, Донецька, Харківська), а також у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях та місцями у степовій частині Криму очікується +40 ... +42 градуси.

Крім того, в перший тиждень серпня очікується високий (четвертого класу) і надзвичайний (п'ятого класу) рівень пожежної небезпеки. У зв'язку з цим Міністерство з надзвичайних ситуацій просить громадян України утриматися від відвідування лісів.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Через можливі пожежі Янукович не зміг відпочити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути