вівторок, 06 липня 2010 12:35

Сівкович відхрестився від справ із Тягнибоком

Сівкович відхрестився від справ із Тягнибоком

Віце-прем"єр-міністр із силових питань Володимир Сівкович підтвердив, що зустрічався із лідером ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком, проте випадково.

Про це він повідомив Gazeta.ua, коментуючи заяву УНА-УНСО про фінансування "свободівців" Партією регіонів. Зокрема, що Сівкович зустрічався з лідером правих "для вирішення деяких питань".

"По-перше, я про це вперше чую. По-друге, з Тягнибоком останній раз я зустрічався до інавгурації президента і то випадково. Не як з політиком, а просто зустрілись. Це було майже півроку тому. Більше ні з ким не зустрічався, бо я там (у ВО "Свободі" - ред.) нікого не знаю. Я зайшов на зустріч з товаришем, а він сидів там пив чай. Ми привітались, це і була вся зустріч", - розповів він.

Свікович "не знає, що таке УНА-УНСО, - чи це політична сила, чи громадська організація".

Тягнибок їх просто не помічає

"Якщо це політична сила, то вона може бути тільки при комусь, виконувати чиїсь команди, чиїсь замовлення. З ким зараз конкурує "Свобода" і на якому електораті? З Яценюком, БЮТом, За Україну! Отже, хтось із цих політичних сил з ними домовився, щоб їхнього конкурента трошки кусали. Серйозно нашкодити вони не можуть, але як комарики попищать і десь укусять", - зазначив віце-прем"єр.

Сівкович також не захотів коментувати "розбірки" між націоналістичними силами. Сказав, щоб вирішили все самі між собою.

"Тягнибок їх просто не помічає. Вони маленькі, тому вирішили писнути десь там, щоб він їх помітив. Хай між собою розбираються", - додав він.

У ВО "Свобода" не спростували і не підтвердили відповідну заяву УНА-УНСО. Чекатимуть, коли ця інформація з'явиться у друкованих виданнях, а не інтернеті.

Раніше Герой України і організатор УНА-УНСО Юрій Шухевич заявляв нашому виданню, що "Свобода" - найбільш рейтингова націоналістична сила, тому вони не хочуть ні з ким об'єднуватися. Пропонують лише вливатися в їхні ряди".

Зараз ви читаєте новину «Сівкович відхрестився від справ із Тягнибоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути