понеділок, 21 червня 2010 10:32

Луценко заявив про ліквідацію "Самооборони"

Луценко заявив про ліквідацію "Самооборони"

Група "Народна самооборона" у Верховній Раді, швидше за все, буде ліквідована цього тижня.

Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко газеті "Комерсант-Україна", коментуючи перехід 6-ти своїх соратників у коаліцію.

"На тижні ми зберемося і приймемо рішення про ліквідацію групи в Раді - більшість наших членів попередньо висловлюються за це", - сказав Луценко.

"Надто багато виявилося зрадників. Це не провина тих людей, які залишилися справжніми політиками, але, менше з тим, ми вважаємо, що це серйозно дискредитувало проект. Тому як парламентський проект "Народна самооборона", мабуть, оголосить про свою ліквідацію", - сказав він.

Далі, на думку Луценка, партія може ухвалити "консолідоване рішення про злиття з реальною опозиційною політичною силою, яка дотримується своїх ідеологічних переконань, незважаючи на підлі методи влади".

Нагадаємо, що 17 червня спікер ВР Володимир Литвин оголосив про входження до коаліції шести депутатів від НУ-НС. Серед них Давид Жванія та Віктор Шемчук.

Зараз ви читаєте новину «Луценко заявив про ліквідацію "Самооборони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути