Ексклюзиви
субота, 19 червня 2010 13:41

Новіков пояснив причину переходу до коаліції

Новіков пояснив причину переходу до коаліції

Депутат Олег Новіков перейшов до складу коаліції через політичну невизначеність групи.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Не можна постійно знаходитися посередині. Є або коаліція, або опозиція. На сьогоднішній день коаліція сформована, опозицію взяла на себе Тимошенко, а "Самооборона" осторонь коаліції і опозиції. Тобто, людина, яка просто приходить, сидить, розписується і хоче голосує або не голосує. Так не можна", - підкреслив депутат.

Новіков також зазначив, що у найближчий вівторок буде оголошено про створення нової депутатської групи, у склад якої увійде понад 20 народних депутатів.

"На жаль, Литвин не виконав усі процедури, бо спочатку мало б бути оголошено про створення депутатської групи, у складі якої буде понад 20 народних депутатів, але оголосили лише про утворення коаліції. Оголошення ж щодо групи буде зроблено у вівторок...Група сформована. Депутати пішли до коаліції", - зауважив парламентар, при цьому відмовившись назвати персональний склад об"єднання.

На запитання, чого він очікує від коаліції, Новіков відповів так: "Є дуже гарний вислів: що ти зробив для держави, а не що держава зробила для тебе, тому необхідно запитати не що коаліція зробила для тебе, а що я зробив для коаліції".

Разом з тим, депутат припустив, що позиція його та групи з будь-якого питання може розходитися з точкою зору коаліції.

"Ми не здаємо свої картки будь-кому, ми будемо голосувати так як захочемо....Ми не будемо підтримувати закон про мирні зібрання доки з нього не будуть видалені суперечливі норми, є певні суперечності щодо закону про референдум і якщо вони не будуть зняті, то ми його не підтримаємо", - резюмував депутат.

Нагадаємо, що 17 червня спікер ВР Володимир Литвин оголосив про входження до коаліції шести депутатів від НУ-НС. Серед них Давид Жванія та Віктор Шемчук.

Зараз ви читаєте новину «Новіков пояснив причину переходу до коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути