вівторок, 08 червня 2010 09:33

Посол Німеччини назвав найважливіші реформи для України

Посол Німеччини назвав найважливіші реформи для України

Посол Німеччини в Україні Ганс-Юрґен Гаймзьот констатує наявність зусиль з досягнення більшої прозорості в політичній сфері України.

Про це посол сказав в інтерв`ю виданню "ИнвестГазета".

"Я констатую наявність зусиль з досягнення більшої прозорості у політичній сфері", - сказав дипломат, відповідаючи на запитання, як він оцінює прозорість в економічному і політичному житті України. За словами посла, в економічному житті це стане зрозумілим під час приватизації, а також у процесі економічних реформ.

"Важливо, щоб такі досить вагомі закони, зокрема закон про державні закупівлі, узгоджувалися з представниками Європейського Союзу і Світового банку. І залишається сподіватися, що така взаємодія практикуватиметься і щодо інших законів", - додав дипломат.

Відповідаючи на запитання, які реформи він вважає найважливішими для України на даний час, Гаймзьот відзначив, що важливою є реформа газового сектору.

Крім того, потрібні подальші кроки, які зроблять Україну привабливою для іноземних інвесторів, які захочуть тут працювати. Зокрема, йдеться про скорочення бюрократії, спрощення дозвільних процедур і про створення правової стабільності.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Посол Німеччини назвав найважливіші реформи для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути