середа, 03 лютого 2010 09:55

Донецьк почистили від реклами Тимошенко перед приїздом Януковича

Донецьк почистили від реклами Тимошенко перед приїздом Януковича

Донецька обласна організація БЮТ звинувачує владу Донецька в тиску на рекламне агентство "Вегас", в результаті чого були зняті агітаційні матеріали Юлії Тимошенко в центрі Донецька напередодні візиту в область Віктора Януковича.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби БЮТ у Донецькій області.

"В ніч з 1 на 2 лютого в центрі Донецька раптово зникли всі рекламні біг-борди, сіті-лайти," розтяжки "з агітацією за кандидата на пост президента, чинного прем"єр-міністра Юлії Тимошенко", - сказано в ньому.

Відзначається, що працівники обласного координаційного виборчого штабу Тимошенко звернулися за роз"ясненнями до власника рекламних площ і виробника продукції - рекламного агентства "Вегас".

Директор агентства Андрій Васильєв пояснив, що рекламні щити відсутні, оскільки на них потріскався пластик і, відповідно до інструкцій, їх потрібно було зняти, а на деяких рекламних конструкціях ослабли кріплення.

Представники штабу Тимошенко, йдеться в повідомленні, запропонували виготовити нові рекламні матеріали, але отримали відмову з посиланням на те, що у працівників агентства занадто багато роботи.

У повідомленні також зазначається, що один із співробітників агентства у приватній бесіді пояснив ситуацію, що склалася тиском на агентство з боку обласної державної адміністрації і мерії Донецька.

Раніше Партія регіонів заявила про виявлення близько 10 тонн друкованої продукції, спрямованої на дискредитацію Януковича, в офісі громадського руху "Народна Самооборона" в Житомирі.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Донецьк почистили від реклами Тимошенко перед приїздом Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути