четвер, 26 листопада 2009 15:42

Луценко порушив справу проти Омельченка

Луценко порушив справу проти Омельченка
Міністерство внутрішніх справ порушило кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата, екс-мера Києва Олександра Омельченка, повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Кримінальна справа порушена. Порушена за фактом", - сказав він журналістам перед початком позачергового засідання уряду в четвер.

Водночас міністр відзначив, що поки не зв"язувався з народним депутатом особисто. Луценко підтвердив інформацію про те, що Омельченко під час керування автомобілем знаходився в тверезому стані, його машина рухалася зі швидкістю близько 70 км/ч.

Разом з тим, за словами міністра, виходячи з практики існуючих справ, на проведення необхідних для розслідування експертиз йде 1-2 місяці.

ДТП за участю Омельченка сталося у середу ввечері - рухаючись за кермом автомобіля "Міцубісі-Паджеро" він скоїв наїзд на 48-річну людину. Чоловік помер на місці пригоди.

За словами самого Омельченка, загиблий переходив дорогу в невстановленому місці, приблизно в 40 метрах від пішохідного переходу, а сам депутат їхав з швидкістю не більше 70 км. за годину.

Водночас, як повідомляє Магнолія, свідки події стверджують, що депутат збив чоловіка на "зебрі". Удар був такої сили, що людину відкинуло за декілька десятків метрів від пішохідного переходу.

За матеріалами: Інтерфакс, Магнолія.
Зараз ви читаєте новину «Луценко порушив справу проти Омельченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути