середа, 28 жовтня 2009 08:47

Литвин каже, що буде найкращим президентом

Литвин каже, що буде найкращим президентом
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає себе найкращою кандидатурою на посаду президента України.

На прес-конференції у Сумській області, відповідаючи на запитання, яким має бути президент України, Володимир Литвин сказав: "Пишіть портрет. Я перед вами".

Він зазначив, що вибори президента – це ярмарок марнославства. За його словами, він "вміє і знає, як слухати і чути людей, і як брати на себе відповідальність".

Литвин наголосив, що в разі його обрання президентом "ніколи не буде олігархів, які сьогодні правлять". "Я ніколи не жив у кредит і нікому нічого не зобов"язаний", - додав спікер парламенту.

Пропозиції щодо вилучення з виборчого бюлетеня графи "проти всіх" – це намагання у другому турі не дати можливості виборцям висловити свою точку зору, - сказав Литвин.

Спікер зазначив, що під час розмови з журналістами дізнався, що багато людей у другому турі не хочуть підтримувати нав"язувану їм думку, що потрібно вибирати між лідером Партії регіонів Віктором Януковичем та лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

За його словами, журналісти говорять про те, що в суспільстві зріє думка, що якщо це навіювання продовжуватиметься, то люди голосуватимуть у другому турі проти всіх.

"Зрозуміло, що це несе в собі певну загрозу, зрозуміло, що цю загрозу почули і зрозуміло, що будуть змушувати людей наступати на горло власній пісні", - наголосив Литвин.

Говорячи про можливість внесення змін до закону про вибори президента України, Литвин зазначив, що на сьогодні немає узгодженого варіанта проекту закону.

Литвин вважає, що для того, аби висуватися від партії, необхідно, щоб партія підтримала кандидата і при цьому мала вплив і авторитет у суспільстві.

За матерiалами: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Литвин каже, що буде найкращим президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути