субота, 12 вересня 2009 13:34

Шовковський відмовився від пропозиції князя Монако

Шовковський відмовився від пропозиції князя Монако

Голкіперу "Динамо" Олександру Шовковському надійшла несподівана пропозиція з Монако. Мова не про перехід в клуб із Монте-Карло.

Як стало відомо Сегодня|Спорт, князь Альберт II запросив Сашо на еко-парад - виставку-аукціон 55 скульптур орлів Бонеллі, вимираючого середземноморського виду.

Разом із відомим голкіпером такі пропозиції отримали близько шести десятків світових знаменитостей, серед яких Мадонна, Брітні Спірс, Анастейша, Кайлі Міноуг, Шерон Стоун, Клаудіа Шиффер, Сінді Кроуфорд, Білл Клінтон, Ел Гор, Михайло Горбачов, Нельсон Мандела...

"Олександр - воротар "Динамо", ім"я, бренд, герой України", - пояснили нам інтерес князя, який займається порятунком планети, до персони Шовковського.

Участь у цьому заході для гостей - не безкоштовна. Запрошення на двох коштує 10 тисяч євро.

Олександр із цікавістю поставився до цієї ідеї, проте, розчаровано зітхнув, побачивши, що виставка-аукціон у Монако відбудеться 10 жовтня. Адже цього дня збірна України в Дніпропетровську у вирішальному матчі відбору на ЧС-2010 прийматиме Англію.

Нагадаємо, щоб пробитися в плей-офф, нам потрібна тільки перемога. Навіть заради такої благородної справи, як порятунок зникаючих орлів, Олександр відмовитися від допомоги національній команді не зміг.

Зараз ви читаєте новину «Шовковський відмовився від пропозиції князя Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути