середа, 24 червня 2009 13:18

Луценко назвав Ульянченко "балогинею", яка розробила новий план

Луценко назвав Ульянченко "балогинею", яка розробила новий план

Міністр внутрішніх справ України, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко заявляє, що у відставці міністрів діючого уряду зацікавлений Секретаріат президента.

"Зрозуміло, що на Банковій замість Балоги (екс-глава секретаріату Віктор Балога) з"явилася "балогиня", яка розробила новий план по проходженню до парламента оточення нинішнього президента. Саме ця егоїстична мета диктує їм розвал уряду шляхом відкликання міністрів, після чого дві третини в Кабміні не буде (для ухвалення рішень уряду необхідно не менше 2/3 голосів), а значить, є конституційні підстави для розпуску парламенту і дострокових виборів", - сказав він в середу в ході засідання уряду.

Луценко додав, що "хтось з аналітиків на Банковій (на цій вулиці в Києві знаходиться Секретаріат президента) надихнувся незначним збільшенням рейтингу глави держави і вирішив провести декілька чоловік до парламенту".

На думку політика, ця ініціатива є небезпекою, яка в черговий раз дестабілізує ситуацію в Україні в надзвичайно складний в економічному плані момент.

Луценко додав, що на засіданні уряду в середу кадрові питання обговорюватися не будуть. За його словами, в парламенті повинно пройти засідання фракцій, на якому планується розглянути кадрові питання в Кабміні. За його словами, "Народна самооборона" в рамках цих консультацій, як завжди, має намір займати конструктивну позицію для того, щоб уряд працював на повну потужність, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Луценко назвав Ульянченко "балогинею", яка розробила новий план ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути