четвер, 18 червня 2009 15:27

Янукович піариться на підвищенні прожиткового мінімуму

Янукович піариться на підвищенні прожиткового мінімуму

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його фракція вимагатиме аби першими питанням в порядку денному наступного тижня були розглянуті антикризова програма та зміни до бюджету.

"До кінця сесії у нас залишилося два робочі тижня. І наша фракція і всі інші розуміють, що ми маємо розглянути одні з найважливіших законів - це антикризова програма і зміни до бюджету", - сказав Янукович.

Також, за словами лідера "Регіонів", його фракція збирається поставити питання про підвищення прожиткового мінімуму. "Треба домогтися, щоб до кінця цієї сесії це питання було вирішене", - наголосив він.

Він вкотре звинуватив чинний уряд у бездіяльності: "Це їхній стиль роботи, коли вони нічого не роблять і, коли вони себе ніколи ні за що не критикують. Вони завжди в білому".

Янукович також додав, що проблема влади ще й в кадровому питанні, мовляв "міністри тікають з уряду".

"Зараз вже чотирьох немає. Це їхні внутрішні розбірки. Вони завжди один одного звинувачують у брехні та корупції, тому очікувати від влади якихось позитивів вже не можна", - сказав лідер ПР.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович піариться на підвищенні прожиткового мінімуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути