середа, 11 березня 2009 16:41

Говорячи про кризу, Медведєв порадив готуватися до гіршого

Говорячи про кризу, Медведєв порадив готуватися до гіршого
Президент Росії Дмитро Медведєв поки не бачить явних ознак завершення світової економічної кризи. Він радить росіянам готуватися до складних часів, але використовувати кризу для вирішення проблем, що дісталися в спадок.

"Зараз дуже багато чинників, що впливають на світову фінансову ситуацію. Ситуація ця поки дуже невизначена, і зізнатися відверто: ми продовжуємо падати. Я маю на увазі світову економіку в цілому і Росію як частину світової економіки", - сказав Медведєв на зустрічі в середу в Тулі з депутатами муніципальних органів влади Тульській області. За словами президента, "скільки продовжуватиметься криза - поки не ясно".

"Очевидно, що ми повинні готуватися до складніших часів, але виходити з того, що ця криза повинна нам допомогти вирішити цілу низку проблем, які дісталися, що називається, в спадок", - вважає Медведєв.

За його спостереженнями, в нинішній кризі "є різноспрямовані тенденції, які свідчать про те, що світова економіка рухається не тільки вниз, але відбуваються і якісь, поки не дуже виразні, але інші рухи". Для прикладу Медведєв привів ситуацію з Сіті-банком. "Достатньо якомусь банку показати пристойні результати, як це було вчора з Сіті-банком, і сьогодні весь світ відкрився зростанням фондових котирувань", - відзначив президент. Він підкреслив, що ця ситуація хоча і може здатися комусь далекою і абстрактною, але "це робить і певний вплив на наше самопочуття".

"Якщо це симптоми початку стабілізації, в що хотілося б вірити, то це добре, якщо це - випадкове явище, то кризовий рух буде продовжений", - сказав Медведєв. Він підкреслив, що Росія буде уважно стежити за тим, що відбувається в світовій фінансовій економічній системі та реагувати на це.

За матеріалами Интерфакс, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Говорячи про кризу, Медведєв порадив готуватися до гіршого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути