Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2009 09:45

Куніцина змусили розповісти про кримські угіддя Януковича

Куніцина змусили розповісти про кримські угіддя Януковича

Міська рада Севастополя минулого року практично безкоштовно виділила землі "верхівці" Партії регіонів, зокрема, Віктору Януковичу та Миколі Азарову, заявляє голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Куніцин.

Про це він заявив у понеділок, 2 березня, пояснивши, що до такого кроку його підштовхнула чергова-позачергова сесія міськради, повідомляє сайт Севастопольської міськдержадміністрації.

У мене в Севастополі землі немає - Куніцин

"Знову рішення сесії: "усіх зняти, усі злодії, "команда Куніцина" продає севастопольські землі. Я вже попереджав депутатів, у цьому питанні – усе не на користь міськради. Ні, знову мусується тема продажу "Золотого пляжу", - зазначив Куніцин.

"Офіційно заявляю, під усіма цими документами ні мого підпису, ні мого першого заступника Казаріна, ні когось ще з адміністрації немає", - заявив голова міської держадміністрації Севастополя.

За його словами, "якби не численні звинувачення міськради і його лідера Саратова в тому, що ми нібито "розкрали всю землю", я б ніколи не зробив такої заяви".

"Але зараз змушений повідомити: на відміну від міськради, Севастопольська міська державна адміністрація жодного шматка землі не продала. Ми не виділяли землю своїм партійним лідерам: ні Валерію Пустовойтенку, Лідії Супрун - лідерам НДП, партії, у якій я був, ні Ігорю Крілю – лідеру партії "Єдиний Центр", головою Кримської організації якої я є, ні комусь іще", - сказав Куніцин.

"Міська ж рада минулого року виділила землі Януковичу, Азарову, їхнім помічникам і радникам, "верхівці" Партії регіонів. І на розпорядженнях, за якими ця земля виділена, є віза голови міськради В.Саратова. І ці документи є у нас", - додав він.

Куніцин підкреслив: "Я б ніколи цього не говорив, але мене змусили".

"У мене в Севастополі землі немає. А тут народжуються такі "рішення сесій", нас звинувачують у "крадіжках землі". Я попереджав лідерів Партії регіонів, і місцевого їхнього лідера – Саратова: "на злодії шапка горить". Не треба називати нас "злодіями", якщо самі десятками, сотнями, тисячами гектарів своїм партійним вождям землю "за три копійки" або безкоштовно віддаєте", - заявив він.

"Якщо вся ця історія продовжуватиметься й далі, ми передамо в ЗМІ всі подібні факти", - пригрозив Куніцин.

За матеріалами: Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Куніцина змусили розповісти про кримські угіддя Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути