субота, 28 лютого 2009 19:44

Обаму хотіли заразити СНІДом

Обаму хотіли заразити СНІДом
Американська поліція заарештувала ВІЧ-інфікованого біженця з Ефіопії, який надіслав президентові США Бараку Обамі та декільком його помічникам листи з плямами крові на папері.

На думку слідчих, психічнохворий житель Чикаго Саад Хуссейн зробив це навмисне, з наміром заразити Обаму вірусом імунодефіциту. Листи були відправлені за декілька тижнів до інавгурації Обами. Хуссейн стверджує, що просто порізав палець бритвою, і кров могла потрапити на папір.

У лист було вкладено запрошення на збори прихильників Обами в ніч виборів. Саад Хуссейн заявив, що сподівався отримати від Обами запрошення на інавгурацію. В адресованому помічникові Обами листі також містилася кров.

Хуссейн не володіє англійським. Через перекладача він пояснив агентам ФБР, що захоплюється Обамою. У 2006 році він вже був заарештований поліцією Чикаго: він розмахував Кораном в людному місці та кричав "Аллах Акбар".

Листи були відправлені за декілька тижнів до інавгурації Обами

Офіційні звинувачення Хуссейну ще не пред"явлені.

Представники поштової служби США запевнили, що система пересилки листів безпечна.

Варто відзначити, що Обама став першим президентом США, якому ще до інавгурації десятки аналітиків передбачали смерть, щоправда, від кулі расиста або неонациста.

Поки замахів, окрім описаного вище випадку, зафіксовано не було. Були інциденти, які можна кваліфікувати як хуліганство. Наприклад, відразу ж після обрання нового глави держави в передмісті Нью-Йорка були виявлені написи, що закликають убити Обаму. Невідомі розписали фарбою з балончиків більше 40 припаркованих автомобілів.

За матеріалами РБК, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Обаму хотіли заразити СНІДом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути