Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2009 15:26

Стельмах - у відпустці, але до Ющенка прийшов (ФОТО)

У четвер, 26 лютого, Президент Віктор Ющенко провів нараду щодо стану грошово-кредитного та валютного ринків України.

У своєму вступному слові Ющенко вказав на складний зовнішньоекономічний контекст тих процесів, які відбуваються в українській економіці, бюджетній сфері та банківській системі, зокрема.

Ющенко закликав до консолідованих дій, спрямованих на стабілізацію фінансової ситуації в державі.

У заході беруть участь Голова Національного банку України Володимир Стельмах, представники найбільших українських банків, Перший заступник Глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак, заступник Глави Секретаріату Андрій Гончарук.

Нагадаємо, що завтра о 10.30 Президент проведе нараду, на яку запросив Тимошенко, Литвина, Стельмаха та Януковича. В рамках цієї наради глава держави планує обговорити координацію дій органів державної влади та політичних сил розвитку економіки в кризових умовах.

Крім того, Президент вніс на порядок денний обговорення змін в економічній політиці, на яких наполягає Міжнародний валютний фонд та необхідність створення єдиної узгодженої позиції української сторони на подальших переговорах з МВФ.

Володимир Стельмах продовжив свою відпустку до 9 березня. Раніше повідомлялося, що він вийде на роботу на день народження президента Віктора Ющенка, 23 лютого.

26 січня Рада звільнила Стельмаха з посади голови НБУ. Водночас у Ющенка вважають дане рішення Ради антиконституційним і незаконним.

15 січня Стельмах пішов у відпустку.

Зараз обов"язки глави НБУ виконує Анатолій Шаповалов.

За матеріалами: Прес-служба президента, Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Стельмах - у відпустці, але до Ющенка прийшов (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути