Ексклюзиви
понеділок, 02 лютого 2009 16:26

Гильєрме став найдорожчим придбанням за всю історію "Динамо"

Автор: Gazeta.ua
  Найдорожче придбання "Динамо"
Найдорожче придбання "Динамо"
Президент київського "Дінамо" Ігорь Суркіс розповів в інтерв"ю про подробиці трансферу бразильського нападника Гильєрме з "Крузейро" до столичного клубу.

За словами боса "Динамо", 20-річний форвард, який забив у 32 іграх минулого сезону 18 голів і з яким підписано 5-річний контракт, - найдорожче придбанні клубу в історії: за Гильерме "Динамо" заплатило не 5, як повідомлялося раніше, а 7 млн доларів і Клебера на додачу. 

"За Гильєрме ми віддаємо Клебера та доплатили приблизно 7 млн. Враховуючи те, що Клебера оцінили у 8 млн доларів, це рекордне придбання в історії "Динамо". Звичайно ж, ми дуже розраховуємо на цього футболіста. Юрій Сьомін бачив на що він здатен. Він хотів цього гравця. У нього дуже хороші швидкісні якості, дриблінг, бачення поля. Не дивлячись на свій зріст 174 см, він дуже добре грає головою. І найголовніше - забиває.

Не виключено, що йому знадобиться певний час на адаптацію. У Моренно, який грав з Гильєрме в "Крузейро", вона в "Шахтарі" проходить нелегко. Але якщо Гильєрме з цим впорається, ми отримаємо дуже сильного нападника", - повідомив Ігор Суркіс в інтерв"ю "Сегодня". 

Вчора, до 24.00, можна було дозаявляти гравців у Кубок УЄФА. Заявка Гильєрме на матчі з "Валенсією" була динамівцями відправлена, але поки не відомо заявили його офіційно чи ні.

Нагадаємо, Гільєрме Мільомем Гусмао народився 22 жовтня 1988 року у м. Імпретріц (Бразилія). У клубній системі "Крузейро" з 2003 року, з 2007 виступає за першу команду. Має зріст у 174 см., а важить 73 кг.

За "Крузейро" в чемпіонаті Бразилії провів 58 матчів, забив 28 м"ячів. Володар Кубка Сан-Пауло серед юніорів (2007), чемпіон Ліги Мінейро (2008). Виступав за збірну Бразилії (U-20).

Зараз ви читаєте новину «Гильєрме став найдорожчим придбанням за всю історію "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути