понеділок, 03 грудня 2007 19:15

Колесніков назвав Луценка пройдисвітом

Колесніков назвав Луценка пройдисвітом
Член Партії регіонів Борис Колесніков назвав одного з лідерів блоку НУНС Юрія Луценка пройдисвітом і популістом.

Так Колесніков прокоментував висловлювання Луценка про нагородження його орденом "За заслуги" II ступеня, повідомляє сайт Партії регіонів.

"Отже автобіографічний приклад, наведений Юрієм Луценком, повинен стати відповідним уроком для всіх політичних сил, які наступного разу захочуть прийняти до своїх лав цього пройдисвіта і популіста", - зазначив Колесніков.

"Очевидно, Луценко в прикладі з Папою Римським навів свій окремий випадок - коли з приходом особисто його на пост міністра внутрішніх справ і команди жебраків, злодіїв і рекетирів, яких він привів з собою, рейтинг "Нашої України" впав з 60% в лютому 2005 р. до 13,95% в березні 2006", - цитує Бориса Колеснікова сайт ПР.

Депутат також звинуватив Луценка в тому, що рейтинг "Нашої України" впав після об"єднання з Народною Самообороною.

Так він звинуватив Луценка в "роздачі індульгенцій (іржавих пістолетів Міністерства оборони), крадіжці (обслуговування дружини Юрія Віталійовича засобами зв`язку Міністерства оборони), шахрайстві (польоти Юрія Віталійовича з сім`єю за рахунок держави на літаку внутрішніх військ МВС)".

Також він зазначив, що на це вплинула "загадкова смерть правої руки Юрія Луценка в нерівній боротьбі за контроль над конверт-центрами на користь МВС".

"У травні-червні 2007 р. рейтинг "Нашої України", що складав 20%, після союзу з такою "могутньою" політичною силою, як "Народна самооборона" опустився до традиційних 14%", - підсумував Колесніков.

Нагадаємо, в понеділок Юрій Луценко заявив, що вважає "грубою політичною помилкою" нагородження члена Партії регіонів Бориса Колеснікова орденом "За заслуги" II ступеня, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков назвав Луценка пройдисвітом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути