середа, 13 лютого 2008 10:56

У суботу на рингу зійдуться "Білий Вовк" і "Російський Велетень"

У суботу на рингу зійдуться "Білий Вовк" і "Російський Велетень"
Росіянин Микола Валуєв і білорус Сергій Ляхович вчора, 12 лютого, провели показове тренування в німецькому містечку Херцогенаурах.

Два екс-чемпіони світу в суботу, 16 лютого, в Нюрнберзі зійдуться в бою за право зустрітися з чемпіоном світу за версією WBA Русланом Чагаєвим з Узбекистану.

- Я хочу повернути мій титул. Тому я виграю у Ляховича, хоча це і важкий суперник, - заявив Валуєв, який володів поясом WBA з кінця 2005 року близько півтора років.

Першим своє тренування провів білоруський боксер, який раніше володів титулом чемпіона світу за версією WBO.

- Я набагато швидше і мобільніше Валуєва, - відзначив він по закінченню занять. - За рахунок цього в рингу у мене буде перевага. Моє прізвисько - "Білий Вовк", а вовки - хороші мисливці. В суботу я вийду на полювання проти "Російського Велетня".

"...я виграю у Ляховича, хоча це і важкий суперник"


"Велетень" вийшов на ринг після "Вовка", в черговий раз, змусивши публіку сказати "ого" пройшовши не крізь канати рингу, а переступивши через них. Валуєв провів невелике тренування, після якого заявив, що відмінно готовий до бою.

Для 34-річного Миколи Валуєва бій 16 грудня стане 50-м в кар"єрі. "Російський Велетень" виграв 47 з 49-і проведених боїв, поступився по очках Чагаєву, а ще одного його поєдинок був визнаний таким, що не відбувся. Валуєв увійшов до світової історії як перший російський чемпіон світу в суперважкій вазі, а також як найвищий і найважчий чемпіон світу.

31-річний білорус Сергій Ляхович на професійному рингу провів 25 боїв, вигравши в 23-х  і в двох зазнав поразкок. Чемпіонським титулом він володів біля півроку, але програв в листопаді 2006 року американцеві Шеннону Бріггзу. З тих пір Ляховіч на ринг не виходив.

Пряма трансляція поєдинку Валуєв - Ляхович на телеканалі "Мегаспорт" о 22 годині 30 хвилин за київським часом.

"Newsru.com" 
Зараз ви читаєте новину «У суботу на рингу зійдуться "Білий Вовк" і "Російський Велетень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути