середа, 24 грудня 2008 13:38

Зварич заявляє про підготовку ліквідації НСНУ

Зварич заявляє про підготовку ліквідації НСНУ
Народний депутат від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Роман Зварич заявляє про підготовку фактичної ліквідації партії "Народний Союз Наша Україна".

Про це він повідомив в інтерв`ю інтернет-виданню "Обком".

Зварич назвав дуже реальним сценарій, опублікований нещодавно цим виданням, за яким "у надрах президентського Секретаріату готується свого роду "операція "Зозуля", суть якої полягає в упровадженні "Єдиного Центру" під бренд "Нашої України" з поступовим "викиданням" з гнізда представників цієї сили. І що кістяк майбутнього проекту складуть "ЄЦ" і "погоджувачі" від "Нашої України".

У той же час він зауважив, що деякі нюанси, описані виданням, є помилковими.

"Формально це називатиметься або вливання "ЄЦ" в "Нашу Україну", або об`єднання двох партій. Проте справжній план (як я його розумію) свідчить про те, що йдеться про ліквідацію "Нашої України", вливання осколків "Нашої України" в "Єдиний Центр" - і все це з одночасним перейменуванням "Єдиного Центру" на "Нашу Україну", - відзначив він.

За словами Зваричa, він ще не вирішив, чи піде він у цю суботу на другий етап з`їзду "Народного Союзу Наша Україна".

Раніше джерело в НСНУ повідомило, що на 17 січня планується проведення об`єднувального з`їзду партій "Народний Союз Наша Україна" і "Єдиний Центр", "під питанням" - приєднання до них і Народно-демократичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Зварич заявляє про підготовку ліквідації НСНУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути