четвер, 20 червня 2013 01:40

Журналіст назвав прізвище постачальника зброї для нападників на фірму Корнацького

Журналіст назвав прізвище постачальника зброї для нападників на фірму Корнацького
Фото: tvi.ua

Під час спроби рейдерського захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких" у селі Чаусове, зброю для нападників привезла миколаївський адвокат Оксана Волошинська.

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив журналіст Володимир Бойко.

"Група журналістів – я, Тетяна Чорновол, Ігор Луценко – стежить за тим, що відбувається з цим підприємством із жовтня минулого року", - зазначив Бойко.

Він розповів, що працівники ЗМІ провели власне розслідування.

"Тому, звісно ж, знаємо і організаторів, і виконавців, і замовників цих рейдерських захоплень, тобто весь механізм. Безпосередньо привозила і вивозила зброю на місце події відома людина, миколаївський адвокат Волошинська Оксана Сергіївна. Вона є підставною особою, ми неодноразово наводили докази цього", - уточнив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрільба велася на ураження, в селян стріляли чергами - Корнацький про напад на агрофірму

За його словами, суперечка навколо підприємства виникла через землі, які у 1998-1999 роках купили батьки Корнацького в односельців, котрі були членами колгоспу.

"До сьогодні вони обробляли ці землі. За всіма документами земля є приватною власністю родини Корнацьких. Раптом минулого року місцева влада видала держакти на цю землю людям бюджетної сфери, які відразу ж уклали договори оренди з фірмою пані Волошинської", - розповів Бойко.

"Згодом до мене звернулися ці бюджетники і розповіли, що їх обманули. Навіть дали мені нотаріальні довіреності, щоб я представляв їхні інтереси. Коли почали розбиратися в судах, з'ясувалося, що велика кількість цих договорів оренди підроблена", - наголосив журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст назвав прізвище постачальника зброї для нападників на фірму Корнацького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути