вівторок, 18 червня 2013 19:14

Корнацький: обстріл працівників агрофірми був санкціонований Пшонкою і губернатором

Корнацький: обстріл працівників агрофірми був санкціонований Пшонкою і губернатором
Аркадій Корнацький Фото: epravda.com.ua

У кровопролитному нападі на працівників "Агрофірми Корнацьких" немає жодної економічної або господарської причини. Це суто політичний конфлікт. Про це на прес-конференції заявив кандидат від опозиції по 132 виборчому округу Аркадій Корнацький.

"Керує всім цим свавіллям генеральний прокурор Віктор Пшонка, а на місцевому рівні - голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов. Я є опозиційним політиком. Я переміг на місцевому виборчому округу 132. У влади мета – зламати мене, не дати піти на наступні вибори, а також показати виборцям, всьому народу, що ця влада будь-якими методами доб'ється тієї мети, яку собі поставила", - сказав Корнацький.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розборки на фірмі Корнацького: міліція пов'язала бандитів, але приїхало начальство і всіх відпустили

Він зазначив, що поведінка міліції під час бійні була санкціонована вказівками згори – керівником головного управління МВС у Миколаївській області, і Міністерством внутрішніх справ. А роль міліції сьогодні "полягає не в тому, щоб захистити громадський порядок, а допомогти бандитам".

"Ніхто жодних пояснень не давав. Якщо б це був бізнес-конфлікт, то мала б бути суперечка, рішення суду, якесь попередження, що урожай в полі належить певному підприємству. Нічого цього не було", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Корнацький: обстріл працівників агрофірми був санкціонований Пшонкою і губернатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути