середа, 22 травня 2013 13:16

"Яценюк, Кличко і Тягнибок мають домовитися про єдиного кандидата щонайменше за рік" - Корнацький

"Яценюк, Кличко і Тягнибок мають домовитися про єдиного кандидата щонайменше за рік" - Корнацький
Аркадій Корнацький. Фото: ipress.ua

Завдання опозиції — відкривати очі людям і казати правду. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав Аркадій Корнацький. Він переміг на останніх парламентських виборах в окрузі №132 у Первомайську Миколаївській області. Балотувався від Об'єднаної опозиції. Центрвиборчком назвав результати виборів "невстановленими". Зараз він узгоджений кандидат на цей округ від трьох опозиційних сил.

"Є розуміння того, що головна українська програма — повна заміна всього законодавства. А починати треба з написання нової Конституції через загальнонародне голосування за новий текст Конституції або за зміни до неї. Від початку існування незалежної України все законодавство не було орієнтоване на економічний розвиток країни, турботу про соціальну сферу та народ. Все було направлене на те, як роздерибанити економіку", - зазначив політик.

За його словами, опозиція має домагатися зміни влади.

"Не знаю: будуть вибори президента дострокові чи строкові, але в будь-якому випадку люди повинні готуватися до них внутрішньо. Це в першу чергу. Коли буде переконання, що так далі жити не можна, то на виборах українці приймуть правильне рішення".

На думку Корнацького, наступним президентом стане  лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Тому  лідери опозиційних фракцій до виборів мають домовитися між собою про єдиного кандидата. Щонайменше за рік. Може, й раніше", - додав політик.

Повністю інтерв'ю читайте тут:

Зараз ви читаєте новину «"Яценюк, Кличко і Тягнибок мають домовитися про єдиного кандидата щонайменше за рік" - Корнацький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути