вівторок, 18 червня 2013 18:33

Стрільба велася на ураження, в селян стріляли чергами - Корнацький про напад на агрофірму

Стрільба велася на ураження, в селян стріляли чергами - Корнацький про напад на агрофірму
Аркадій Корнацький Фото: ipress.ua

Сьогодні на підприємство "Агрофірма Корнацьких" у селі Чаусове-2 Первомайського району Миколаївської області на поля вирушили загони комбайнів Державної продовольчої зернової корпорації України (ДПЗКУ). Вирушили вони під прикриттям бритоголових молодиків людей, які були озброєні вогнепальною зброєю, бейсбольними битами, кийками, помповою зброєю. Їх було більше 150 чоловік.

Так описав на прес-конференції сьогоднішні події кандидат від опозиції по 132 виборчому округу Аркадій Корнацький.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бритоголові рейдери вдерлися на агрофірму Корнацького, розстрілюючи людей з рушниці

За його словами, молодики напали на людей, які знаходилися в той час на роботі на сільгосппідприємстві, відкрили вогонь із вогнепальної зброї, поранили багатьох людей. П'ятеро із них важко поранені – у живіт, груди, обличчя. Ці люди зараз знаходяться у районній лікарні Первомайську. Таким чином, озброєні загони головорізів відкрили дорогу на поля "Агрофірми Корнацьких" комбайнам ДПЗКУ. Вчинено напад на беззахисних громадян.

"Стрілянина велася на ураження, стріляли чергами, як на полі бою. У одного із постраждалих – Олександра Ободи – обличчя було залите кров'ю. Відбулася презентація політики влади стосовно агробізнесу, селян і інвесторів. Той врожай буде просто-напросто знищено, тому що збирати його ще рано. Комбайни, які почали косовицю недозрілого хліба, зупинені і не працюють", - сказав Корнацький.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розборки на фірмі Корнацького: міліція пов'язала бандитів, але приїхало начальство і всіх відпустили

Він повідомив, що напередодні бійні уся територія підприємства – 15 тис. гектарів – була оточена черговими машинами міліції. Вони коригували маршрути всіх тих, хто напав на селян.

"Коли під час стрільби по людях прибула міліція, на її очах бритоголові склали рушниці у автобус, сіли у свої автомобілі і безперешкодно звідти поїхали. Міліція навіть не намагалася нікого затримати. Ці красені просто спокійно стояли збоку і спостерігали. Потім вони заступили вахту замість бритоголових", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Стрільба велася на ураження, в селян стріляли чергами - Корнацький про напад на агрофірму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

109

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути