вівторок, 01 жовтня 2013 15:42

"Зубасті" матрьошки закликали українців віддячити Росії "тим самим"
8

Фото: Фото: gazeta.ua

На вулицях Полтави з'явилися оголошення від громадського руху "Відсіч" з проханням не купувати російські продукти. На плакатах написано "Бойкотуй російське" та "Долучайся до бойкоту".

"Такі оголошення ми розвішуємо в 50 містах України, в усіх обласних центрах та невеликих містечках, - каже член громадського руху 23-річний Роман Юхимець. - Це безстрокова акція, яка йде у відповідь на дії Росії проти України. Наші сусіди ведуть митну війну, не пускають на свою територію продукти — полтавські сири, цукерки фірми "Рошен", недавно в Азовському морі затопили українських рибалок, кілька людей загинуло. Тому ми вирішили у відповідь зробити таку акцію, написали на плакатах "Росія заборонила наші товари. Віддячимо тим самим".

Крім плакатів активісти роздають в містах листівки із зображенням зубатої матрьошки.

"Росіяни як бачать, зразу беруть листівку, жмакають та викидають, - продовжує Юхимець. - Наші люди здебільшого мовчки спостерігають та відходять. Десь з десяти міст люди самі дзвонили та просили прислати листівки, щоб роздавати. Так підключився Бердичев, Остріг Рівненської області".

Зараз ви читаєте новину «"Зубасті" матрьошки закликали українців віддячити Росії "тим самим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути