субота, 25 грудня 2010 13:08

Значну частину з мільярда для МВС "з'їдять" компенсації звільненим - Могильов

Значну частину з мільярда для МВС "з'їдять" компенсації звільненим - Могильов

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявив про підготовку нового закону про міліцію. Про це він сказав на розширеному засіданні колегії міністерства за підсумками 2010 року.

"Система МВС в даний час знаходиться в стадії початкового реформування. Усі реформи націлені на підняття престижу роботи робітників міліції. Цього можна досягти шляхом підвищення матеріального забезпечення наших працівників, фінансуванням потреб та проблем міліції. У новому бюджеті нам додали більше мільярда гривень. Більшість цих грошей піде на виплату вихідної допомоги тим, кого ми плануємо скоротити з посади. Тому про значне підвищення фінансування МВС говорити не варто", - зазначив міністр.

Присутнім продемонстрували відео із новим пунктом ДАІ "Биківня", який обладнаний відеокамерами.

"Я спеціально показав цей ролик. Такі технічні засоби дозволяють зменшити контакт між інспектором і правопорушником. Тоді ми не порушуємо права цього громадянина. ДАІ частіше всього обвинувачують у тому, що не обґрунтовано зупинили, не правильно себе поводили. Тепер фіксація правопорушення відбувається ще до моменту контакту", - розповів Могильов.

Міністр наголосив на необхідності порушення кримінальних справ за заявами громадян та адекватного реагування на звернення.

"З урахуванням реформування МВД, яке ми намітили, у центр ми ставимо права і свободи людини. Нам необхідно максимально порушувати кримінальні справи по заявам громадян. Не думати про ріст, зниження, відсотки статистики", - додав Могильов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Значну частину з мільярда для МВС "з'їдять" компенсації звільненим - Могильов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути