пʼятниця, 14 червня 2013 14:36

"Злиття опозиційних партій є дещо поспішним кроком" - Данилишин

"Злиття опозиційних партій є дещо поспішним кроком" - Данилишин
Фото: lenta-ua.net

Екс-міністр економіки Богдан Данилишин переконаний, що злиття опозиційних партій є дещо поспішним кроком.

Про це він написав в Фейсбуці.

"Вважаю, що сьогоднішнє злиття опозиційних партій є дещо поспішним кроком. Потрібно було працювати більш системно, виробити платформу чи відповідну позицію, навколо якої змогла б об'єднатися значна частина політичних сил, які позиціонують себе як опозиційні партії. Навколо чого чи кого проходить сьогодні об'єднання? Це цікавить не тільки українців, а й західних політиків та оглядачів, які аналізують події в Україні", - наголосив він.

"Якою буде "Батьківщина" після об'єднання? В полосочку - як "Фронт змін" чи "серце в полосочку"? Однозначно, це вже не буде стара, класична "Юліна Батьківщина". Потрібний широкий діалог політичних сил, які сповідують ідеологію суспільної єдності, європейської інтеграції, яким довіряє населення країни", - додав політик.

Окрім того, Данилишин підкреслив, що "ці люди мають бути здатні консолідувати суспільство на ґрунті національних духовних цінностей, історичних традицій, християнських принципів моралі, забезпечити і реалізувати законодавчі реформи, свободу слова, віросповідання та інших конституційних прав громадян України. Тільки тоді можна буде сказати, що в Україні є як сильна влада, так і сильна опозиція".

Зараз ви читаєте новину «"Злиття опозиційних партій є дещо поспішним кроком" - Данилишин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути