неділя, 06 вересня 2020 19:48

Зеленського порівняли з Брежнєвим

Зеленського порівняли з Брежнєвим
Заходи за участю Зеленського супроводжуються совковими урочистостями.

Президент Володимир Зеленський все більше нагадує радянського генсека 60-80-их років минулого століття Леоніда Брежнєва. Про це йшлося у програмі телеведучого Майкла Щура.

"Останнім часом президент катається по регіонах і представляє кандидатів на місцеві вибори від "Слуги народу". Це ж звісно не офіційна мета цієї подорожі. Офіційно президент весь час щось інспектує.

Зеленський стільки часу проводить на будівництвах, що скоро буде приходити на міжнародні зустрічі у пілотці з газети. Аби правильно складати цю пілотку, з політичного небуття дістали прем'єр-міністра початку 90-их Вітольда Фокіна.

Перемовини з агресором веде людина, яка вважає, що "Росія була змушена захопити Крим, інакше туди б прийшли американці".

Вже зовсім скоро Зеленському доведеться відправляти знову когось у Мінськ, щоб вести перемовини вже з Фокіним.

Усього за рік масштаби діяльності Володимира Зеленського звузились до типових робочих поїздок з імітацією "близькості до народу та турботи про простих людей". Заради успіху партії на місцевих виборах Зеленський навіть готовий дивитися, як з одного огірка роблять два.

Пам'ятаєте, як на початку президентської каденції Зеленського порівнювали з Макроном? Згодом - з Кучмою. А зараз він все більше нагадує Брежнєва" , - сказано у сюжеті.

"Минулий президент захищав листонош. Цей підпрацьовує листоношою.

Зеленський під час свого турне містами став не тільки головним виконробом, огірковим каскадером та Шакілом О'Нілом (американський баскатболіст. - Gazeta.ua). Тепер наш президент ще й майстер з найбільш безконтактного виду єдиноборств - почесного карате.

Кожен захід за участю Зеленського супроводжується совковими урочистостями і враховуючи їхню кількість український президент вже на 100% складається з хліба та солі", - сказано у програмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський 20 років у політиці, він не нове обличчя

Раніше президент Володимир Зеленський їздив областями, де був на представленнях кандидатів від партії "Слуга народу".

У громадських організаціях "Опора" та Комітеті виборців заявили, що це є використанням адміністративного ресурсу та політичною корупцією.

Місцеві вибори заплановані на 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського порівняли з Брежнєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути