Ексклюзиви
субота, 11 вересня 2021 19:48

Зеленський оглядав зброю розвідників, а перша леді показала нову зачіску – тиждень президентської родини у фото
7

В Америці ж глава держави встиг підписати прапор України майору Національної гвардії Каліфорнії, який має українське походження
Фото: Офіс президента
Олена Зеленська відкривала Форум молодих лідерів
Зеленський розглядав зброю із міністром оборони Андрієм Тараном
Зеленський 10 вересня взяв участь у форумі YES Brainstorming у Києві
 Зеленська розповіла, як розмовляла з керівництвом управління освіти американського Сан-Франциско

Президент Володимир Зеленський оглядав зброю, вітав українських розвідників та відповідав на питання іноземних журналістів. Перша леді Олена Зеленська розповіла, як у США ділилася досвідом реформи харчування в школах.

Чим займалося президентське подружжя цього тижня – у матеріалі Gazeta.ua.

Зеленський на початку тижня після повернення з США, де зустрічався із президентом Штатів Джозефом Байденом, провів зустріч із делегацією Конгресу Сполучених Штатів в Україні. В Америці ж глава держави встиг підписати прапор України майору Національної гвардії Каліфорнії, який має українське походження. Майор Лушніков народився в Лисичанську.

У День воєнної розвідки вручив розвідникам державні нагороди та присвоїв вищі офіцерські звання. Оглядав зброю, засоби розвідки, які перебувають на озброєнні у структурних підрозділах Головного управління розвідки міноборони. Розглядав зброю із міністром оборони Андрієм Тараном.

Зеленський 10 вересня взяв участь у форумі YES Brainstorming у Києві. Відповідав на питання українських та іноземних журналістів більше години. Прийшла на захід і перша леді Олена Зеленська – із новою зачіскою. Відкривала Форум молодих лідерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші олігархів чи Офіс президента: які групи впливу переможуть у Верховній Раді

На початку тижня Олена Зеленська розповіла, як розмовляла з керівництвом управління освіти американського Сан-Франциско. "Шкільне харчування та інклюзивна освіта – ці дві теми стали фокусом", написала Зеленська. Саме цими питаннями займається вона сама.

Серед новин із США, якими продовжувала ділитися перша леді, – запуск аудіогідів у музеях Каліфорнії. В одному з них – Музеї де Янга – Зеленська побувала на екскурсії. Звідти поділилася фото.

Президент Володимир Зеленський допускає повномасштабну війну з боку Російської Федерацієї. За словами Зеленського, багато уваги питанню безпеки приділили на зустрічі українського лідера із президентом США Джозефом Байденом. Байден розуміє загрозу з боку РФ, сказав Зеленський. Додав, що він підтримує пропозиції України щодо укріплення флоту та протиповітряної оборони.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський оглядав зброю розвідників, а перша леді показала нову зачіску – тиждень президентської родини у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути