неділя, 04 грудня 2022 21:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: не можна допускати жодних внутрішніх чвар

Зеленський: не можна допускати жодних внутрішніх чвар
Зима буде складною, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Щоб пройти цю зиму, українці мають ще більше допомагати один одному.

Не можна допускати жодних внутрішніх конфліктів і чвар, які можуть послабити нас усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час відеозвернення, повідомляє Gazeta.ua.

"Вся Україна має стати одним великим пунктом незламності і працювати щодня, щоночі. Держава, бізнес, люди. Всі ми, українці. Усі разом", – сказав Зеленський.

"У Росії ще є поки ракети і перевага в артилерії. Але у нас є те, чого окупант не має і не матиме. Ми захищаємо свій дім, а це дає нам найсильнішу мотивацію", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Державний секретар США: Путін – варвар

Зима буде складною, сказав Зеленський.

"Варто сприймати цю зиму не як випробування, а як час, що наближає нас до головного – до перемоги. Кожен із цих 90 днів", – заявив президент.

Ворог дуже сподівається використати зиму. "Зробити зимовий холод і труднощі частиною свого терору. Ми ж маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму", – сказав Зеленський.

Мета президента країни-агресорки РФ Володимира Путіна – залишити Україну у холоді і темряві цієї зими, посіяти страх і непевність серед українців, сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ.

У минулий четвер президенти Сполучених Штатів Америки і Франції Джозеф Байден та Емманюель Макрон заявили про надання значних ресурсів для підтримки стійкості України у зимовий період. Сказали про допомогу системами протиповітряної оборони.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: не можна допускати жодних внутрішніх чвар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути