Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2023 21:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: Кремль намагається вичавити з Росії все для агресії

Зеленський: Кремль намагається вичавити з Росії все для агресії
Партнери підтвердили для України більше ППО, танків, артилерії і снарядів, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Україна і партнери разом роблять усе, щоб держава-терорист Російська Федерація швидше програла.

Кремль намагається вичавити з Росії весь можливий потенціал агресії. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Ми бачимо зараз, що Кремль намагається вичавити з Росії весь можливий потенціал агресії. Вони – поспішають. Бо знають, що світ – все одно сильніший, але потребує часу, щоб згуртувати свою силу", – сказав Зеленський.

Тому швидкість військової допомоги Україні від партнерів – це дуже важливо, заявив президент.

"Швидкість у всьому. В ухваленні рішень. У реалізації рішень. У постачанні. У навчанні. Швидкість рятує життя людей, швидкість повертає безпеку", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антикремлівська коаліція посилюється": Резніков підбив підсумки "Рамштайну-9"

Про дев'яту зустріч у форматі "Рамштайн" президент сказав: "Маємо чергові сильні рішення для захисту нашої держави, для зміцнення наших воїнів".

Партнери України підтвердили більше ППО, танків, артилерії і снарядів, зазначив Зеленський.

"Підтверджено більше навчання наших військових. Як сьогодні звучало, Ukraine must be successful. І тут ми погоджуємось: успіх повинен бути", – заявив президент.

"Звичайно, далеко не все про "Рамштайн" можна повідомляти публічно. Значну частину домовленостей і дискусій варто залишити за зачиненими дверима засідання Контактної групи. Але я можу сказати впевнено, що базові тенденції залишаються незмінними. Україна і партнери разом роблять усе, щоб держава-терорист програла. І щоб це сталося швидше", – сказав Зеленський.

14 лютого у Брюсселі відбулася дев'ята зустріч у форматі "Рамштайн". У штаб-квартирі НАТО зібралися міністри оборони з понад 50 країн світу. На засідання прибув міністр оборони України Олексій Резніков.

Вісім країн передадуть Україні танки Leopard 2, повідомив міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін. Країни-партнери допоможуть Україні перейти в контрнаступ навесні, сказав Остін.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: Кремль намагається вичавити з Росії все для агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути