пʼятниця, 10 липня 2020 15:09

Зеленський - це Ющенко-2 - соціальні мережі
5

Президент Володимир Зеленський користується державною дачею на території резиденції Конча-Заспа Державного управління справами, а саме - будинком №29. Це з'ясували журналісти "Радіо Свобода".

  Маєток має три поверхи.
Маєток має три поверхи.

Резиденція відома, як "дача Ющенка".

  Помешкання всередині.
Помешкання всередині.
  Маєток на березі більш ніж на дві тисячі квадратних метрів і кількома гектарами навколо.
Маєток на березі більш ніж на дві тисячі квадратних метрів і кількома гектарами навколо.

Користуватися дачею Зеленський розпочав у липні. Цього місяця він продав будинок та земельну ділянку в с. Іванковичі Київської області, про що повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції.

Як реагують у соціальних мережах

Карикатуру опублікував політтехнголог Олексій Голобуцький.

 

Михайло Ткач, журналіст

"Кортежі – нах*! Пільги ваші – нах*! Дачі – нах*!" сказав актор Зеленський і завоював виборців, які втомилися від старих політиків у кортежах і з державними дачами.

Перед другим туром президентських виборів кандидат Зеленський заявив: "Ребят, пускай в этих резиденциях живут детки какие-то. Ну какие-то лагеря отдыха, какие-то люди, которым это действительно нужно. Эти резиденции - я не вижу в них вообще никакого смысла".

Президентська державна дача для слуги народа - це триповерховий маєток на березі більше ніж на дві тисячі квадратних метрів та кількома гектарами навкруги. Будинок має чотири спальні, санвузли, оздоблені мармуром, ліфт, кінозал, більярдну, солярій, сауни, басейн і масажний кабінет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По слідах попередників. Президент Зеленський відкриває дитячі садочки

Богдан Буткевич, журналіст

"Зеленський - це Ющенко-2. Тепер Зеленський фактично валяється у ліжку, де раніше валявся Ющенко.

Обидва прийшли до влади через протест. Ющенко - через помаранчевий Майдан проти Кучми і старої системи, Зеленський - через тихо-електоральний протест проти старих еліт, який наростав десятиріччя. І Ющенко, і Зеленський мали захмарний рівень довіри. І Ющенко, і Зеленський отримали в перше ж півріччя розкол в команді, який вилився у скандали. Це я про конфлікт Тимошенко - Порошенко у Віктора Андрійовича, і про Богдана vs Єрмака у Зеленського.

І Ющенко, і Зеленський приходили до влади на риториці боротьби з олігархами, але обидва дуже швидко пішли на співпрацю з ними. Надто ж - з Рінатом Ахметовим. Обидвоє так і не змогли створити свою команду, обидвоє досить скоро скотилися до рівня короля без королівства. За спиною яких навіть найближчі соратники вирішували свої справи й не ставили його ні в що.

Єдине, у чому Зеленському повезло більше - так це в тому, що він продавив парламентські вибори негайно за президентськими. І на хвилі хайпу отримав монобільшість. Яка, проте, вже по факту розпалася. І все більше нагадує "Нашу Україну". Рихла, безформенна маса абсолютно різних людей, які працюють на різних господарів.

Тому ми зараз десь у 2006 році. І головне завдання - не допустити приходу до влади Януковича - тобто, Бойка (Медведчука). А Зеленський? Що ж, це черговий вбивця мрій, як і Ющенко. І доля його буде така само після виходу з влади. Політичне забуття з відтінком презирства".

 

Президента Володимира Зеленського у Чернігові супроводжував кортеж, в якому було близько 15 автомобілів. Відео відзняли журналісти "Суспільне. Чернігів".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський - це Ющенко-2 - соціальні мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути