субота, 01 лютого 2014 21:26

Завдяки західним санкціям і безглуздому терору влади склалася нова парламентська більшість - Луценко

Завдяки західним санкціям і безглуздому терору влади склалася нова парламентська більшість - Луценко
Фото: 062.ua

Верховна Рада наступного тижня має стати центром розв'язання політичної кризи в Україні. Про це заявив лідер "Третьої української республіки" Юрій Луценко.

Про план дій на найближчий час євромайданівцям оголосять вже завтра на народному віче. Прозвітувати там мають і про переговори зі світовими політками, які відбулися у Мюнхені – підсумував Луценко.

Юрій Луценко, лідер громадянської ініціативи "Третя українська республіка":

"На сьогоднішній день вулиця зробила майже все, що могла, і центр подій перемістився в парламент. На моє глибоке переконання, завдяки західним санкціям і безглуздому терору влади склалася нова парламентська більшість. Янукович використав останній патрон, коли примусив свою фракцію голосувати за закон про амністію в його редакції. Я знаю, що існує підпис більшості депутатів про зміну керівництва Верховної Ради. І це план на наступний тиждень: створення нової більшості, повернення демократичної Конституції, створення уряду народної довіри – нейтрального або опозиційного – і встановлення дати президентських перевиборів".

Зараз ви читаєте новину «Завдяки західним санкціям і безглуздому терору влади склалася нова парламентська більшість - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути