Ексклюзиви
пʼятниця, 20 травня 2011 17:18

Затулін та Марков змовились з комуністами про 22 червня?

Затулін та Марков змовились з комуністами про 22 червня?

Депутати Держдуми Росії Костянтин Затулін та Сергій Марков разом із комуністами в Україні готують серйозну акцію на 22 червня.

Таке припущення висловив Gazeta.ua народний депутат від НУ-НС Іван Заєць, коментуючи сьогоднішню присутність цих двох російських депутатів у Верховній Раді та привітання їх оплесками парламентарів від Компартії.

"Подібне до подібного Бог веде. І наші комуністи до сьогоднішнього дня не сприйняли української державності, і такі депутати, як Марков та Затулін, теж її не сприйняли", - зазначив Заєць.

На його думку, ці політики готуються до проведення дуже серйозної акції на 22 червня.

"Ці депутати з Москви відзначаються особливою антиукраїнськістю. Я думаю, що саме на антиукраїнській лінії вони і зблизились з комуністами. Ці хлопці думають над тим, як відзначити 22 червня", - вважає "нунсівець".

Він наголосив, що 9 травня в Україні була репетиція.

"А от на 22 червня вони готують, я думаю, щось більш серйозне", - додав політик.

"Їхнє вітання (депутатами-комуністами - ред.) стоячи - це лакейська позиція комуністів перед російською владою. Це справді показує, що наші ліві побачили в них своїх керівників", - зауважив Заєць.

Нагадаємо, сьогодні у засіданні Верховної Ради взяли участь депутати Державної Думи Росії Костянтин Затулін та Сергій Марков. Українські депутати від КПУ вітали їх оплесками, стоячи.

Зараз ви читаєте новину «Затулін та Марков змовились з комуністами про 22 червня?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути