Ексклюзиви
четвер, 12 травня 2011 10:43

Затулін розповів про дволикого і матюкливого Тягнибока

Затулін розповів про дволикого і матюкливого Тягнибока

Депутат Держдуми Костянтин Затулін вважає Олега Тягнибока дволикою людиною.

Коментуючи слова лідера ВО "Свобода", що 9 травня у Львові активісти його партії чинили опір не ветеранам, а заїжджим провокаторам, Затулін сказав, що йому "плювати, що говорив Тягнибок".

"У нього язик - як дишло, - заявив російський політик в інтерв'ю "Главкому". - Він позиціонує себе в аудиторіях у Савіка Шустера конструктивною опозицією, при цьому, виходячи з приміщення, переходить на мат. І це не перший випадок в історії, коли люди поводяться дволико".

Затулін також порівняв дії Тягнибока з нацистами.

"Точно так само поводилися нацисти, які в певних аудиторіях представляли себе конструктивними і цілком цивілізованими представниками опозиції, а в інших аудиторіях били вітрини і палили євреїв. І люди, які цього не розуміють, десь були відсутні протягом 20-го століття", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше Костянтин Затулін заявляв, що провина за напад націоналістів на ветеранів у Львові лежить і на президенті Вікторі Януковичі, який вирішив після перемоги на виборах йти на поступки Західній Україні.

Зараз ви читаєте новину «Затулін розповів про дволикого і матюкливого Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути