пʼятниця, 13 травня 2011 10:39

Партія регіонів закрила рот Затуліну

Партія регіонів закрила рот Затуліну

Член парламентської фракції Партії регіонів, секретар Комітету правової політики Верховної Ради Володимир Толстенко назвав провокацією заяву депутата Держдуми Росії Костянтина Затуліна, зроблену ним щодо подій 9 травня у Львові.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Толстенко зазначив, що заява Затуліна є "провокацією і пособництвом тим, хто хотів би, щоб взаємини між нашими країнами були напруженими і неконструктивними".

"Депутат Затулін висловив особисту думку, а не думку офіційної влади РФ та російського народу. Такі політики, як Затулін і йому подібні, як у Росії, так і в нашій країні, завдають серйозної шкоди дружнім взаєминам між Росією та Україною в усіх сферах співробітництва", - сказав "регіонал".

За його словами, Україна в змозі самостійно розібратися зі своїми проблемами і притягнути до відповідальності тих, хто спровокував масові заворушення у Львові 9 травня цього року.

"У відповідь на заяву Затуліна, що український МЗС не є для нього авторитетом, можу заспокоїти пана Затуліна, що для громадян України він сам точно не є авторитетом", - резюмував Толстенко.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович доручив Генеральній прокуратурі створити робочу групу для вивчення подій, які відбулися 9 травня у Львові під час святкування Дня перемоги, а 13 травня Верховна Рада заслухає інформацію про ці події міністра МВС Анатолія Могильова.

Разом з тим, депутат Держдуми РФ і директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін заявив, що провина за напади націоналістів на учасників вшанування Дня перемоги у Львові лежить і на президенті України Вікторі Януковичі, який вирішив після перемоги на виборах йти на поступки Заходу України.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів закрила рот Затуліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути