пʼятниця, 30 липня 2010 08:50

Заступник Черновецького розкритикував команду мера

Заступник Черновецького розкритикував команду мера

Виконуючий обов'язки голови Київської міськдержадміністрації розцінив роботу команди Леоніда Черновецького як неефективну.

Таку думку він озвучив в четвер в ефірі 5 каналу.

"Насправді ситуація дуже запущена, і характерним прикладом, на мою думку, є характеристика фінансового стану бюджету", - заявив Попов.

"Ми маємо бюджет Києва 19,9 мільярдів гривень, і на сьогоднішній день - вже 8 мільярдів гривень зовнішнього боргу. Якщо ми візьмемо будь-яке комунальне підприємство, то побачимо, що там є свої борги, свої зобов'язання за кредитами", - сказав він.

Попов уточнив, що "реально ми сьогодні маємо борги за 10-12 мільярдів гривень": "Це дуже негативний показник, і він підкреслює те, що все ж таки неефективно працювала виконавча гілка влади".

В.о.голови Київської міськадміністрації висловив упевненість, що новій команді столичної мерії вдасться стабілізувати ситуацію.

"Я впевнений, що це буде вирішено. Сьогодні в Київській міськдержадміністрації є ефективно працююча виконавча влада. Ми обов'язково стабілізуємо ситуацію, нормально увійдемо в опалювальний сезон", - сказав він.

Уточнюючи, чи будуть чиновники притягнуті за неефективність до кримінальної відповідальності, Попов сказав: "Я думаю, кожен розуміє, що між процесуальним дією і вироком суду або проведенням слідства є певна тривалий час, тому цей час саме сьогодні і є , йдуть відповідні дії правоохоронних органів ".

"Я впевнений, що обов'язково буде позитивний результат, і обов'язково будуть не тільки процесуальні дії - будуть і відповідачі за ті можливі протиправні дії, які до цього часу відбувалися", - заявив він.

Відповідаючи на питання, чи готується Партія регіонів до місцевих виборів у Києві, Попов заявив, що у нього "на політику просто немає часу, навіть якщо б він цього дуже хотів".

"У мене немає завдання бути активним учасником політичних процесів, в тому числі і виборних", - додав він.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Заступник Черновецького розкритикував команду мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути