понеділок, 26 липня 2010 17:41

Попов забрав собі посаду Черновецького

Київська міська державна адміністрація призначила головою комітету з економічних реформ першого заступника голови адміністрації, в.о. голови Олександра Попова замість мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київміськадміністрації N 529 від 19 липня.

Даним розпорядженням було внесено зміни до розпорядження адміністрації N 194 від 30 березня.

Також змінено склад членів комітету.

Так, згідно з розпорядженням, до складу комітету увійшли заступники голови Київміськадміністрації Руслан Крамаренко, Анатолій Голубченко, Олександр Мазурчак, Леонід Новохатько, Олександр Пузанов.

Також членами комітету стали десятеро представників держінститутів і держструктур, а також депутат Київської міської ради Олена Антонова, начальник головного фінансового управління міськадміністрації Віктор Падалка, голова комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Роман Ярошенко.

Даний комітет було створено з метою моніторингу розвитку економічних реформ і підготовки, за результатами моніторингу, відповідних пропозицій органам виконавчої влади, спрямованих на вирішення найбільш важливих питань, пов'язаних із забезпеченням стійкого економічного розвитку.

Також, згідно з пунктами розпорядження N 194 від 30 березня, головою комітету визначається мер Києва, а персональний склад комітету затверджується Київміськадміністрацією за поданням виконавчого секретаря комітету, який, у разі необхідності, вносить пропозиції щодо змін у складі комітету його голові.

Нагадаємо, що 15 червня міністра з питань житлово-комунального господарства України Олександра Попова призначили першим заступником голови Київської міськдержадміністрації замість Анатолія Голубченка. Віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв повідомив, що кандидатуру Попова на дану посаду погоджено з Президентом України Віктором Януковичем і Кабінетом міністрів.

Тоді ж Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що з призначенням Олександра Попова на посаду першого заступника голови столичної міськдержадміністрації питання про розділення повноважень мера й голови КМДА підніматися не буде.

У київській мерії на цьому тижні можливі чергові звільнення. Своїх крісел можуть позбутися начальники підприємств Київпастранс і Київського метрополітену.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Попов забрав собі посаду Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути