середа, 18 вересня 2019 15:31

Заступник Кличка замінив Безсмертного у "Мінську"

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів до складу української делегації у Тристоронній контактній групі Олексія Рєзнікова.

"Уповноважити Резнікова Олексія Юрійовича представляти Україну в робочій підгрупі з політичних питань у Тристоронній контактній групі", - йдеться в указі №701/2019.

Автор: zib.com.ua
  Резнікова ввели до складу робочої підгрупи з політичних питань
Резнікова ввели до складу робочої підгрупи з політичних питань

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зникає з радарів Ради Безпеки ООН - Безсмертний

13 серпня президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив Романа Безсмертного від виконання обов'язків представника України у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Безсмертний казав, що це сталося через несприйняття його позицій щодо врегулювання ситуації на Донбасі Офісом президента і самим Володимиром Зеленським.

Роман Безсмертний у 2014-2016-х представляв Україну у політичній підгрупі ТКГ на переговорах у Мінську щодо Донбасу. 28 квітня 2016-го він заявив, що залишає цю роботу.

9 липня президент України Володимир Зеленський своїм указом уповноважив Романа Безсмертного представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи замість Олександра Моцика.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Кличка замінив Безсмертного у "Мінську"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути