пʼятниця, 04 грудня 2009 09:37

Зам Медведька пояснив, звідки у нього 500 тисяч євро на хатинку в Баден-Бадені

Зам Медведька пояснив, звідки у нього 500 тисяч євро на хатинку в Баден-Бадені

Заступник Генпрокурора, президент Української асоціації прокурорів Олександр Шинальський заявляє, що дійсно купив житло в Баден-Бадені - за гроші, зібрані ним і дружиною-юристом легально і що це відбито в його декларації, пише "Сегодня".

Як пише видання, покупка обумовлена давньою травмою ноги, яку доводилося лікувати на цьому курорті щорічно. Сім"я порахувала, що своє житло обійдеться дешевше.

Крім того, Шинальський заявив, що оригінал договору купівлі-продажу нерухомості днями зник із столу в його робочому кабінеті, після чого і був опублікований в "Українській правді". За його словами, кабінет спеціально не охороняється, йдучи, він його просто закриває ключем.

"Думаю, там хтось побував", - вважає замгенпрокурора. Про всі ці події, за словами Шинальського, він написав в рапорті на ім"я в.о. генпрокурора Винокурова (генпрокурор Медведько у відрядженні).

У свою чергу заступник Генерального прокурора Ренат Кузьмін, якого вчора звинуватив в причетності до справи сам Шинальський, заявив, що про всю цю історію почув лише від журналістів, ніякого відношення до неї не має, під Шинальського не копає.

"Ми з ним позавчора сиділи поряд, спілкувалися, але нічого такого він не говорив", - дивувався Кузьмін.

Нагадаємо, народні депутати фракції БЮТ 2 грудня звинуватили заступника Генпрокурора, президента Української асоціації прокурорів Олександра Шинальського в шахрайстві.

Вони опприлюднили документ, який може свідчити про те, що Шинальському і його дружині належить нерухомість в Баден-Бадені вартістю 500 тис. євро.

Раніше на питання "КоммерсантЪ-Украина", "А інформація про те, що ви володієте нерухомістю в Баден-Бадені, відповідає дійсності?", Шинальський відповів: "Давайте я почитаю те, що написане в статті, а потім прокоментую".

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Зам Медведька пояснив, звідки у нього 500 тисяч євро на хатинку в Баден-Бадені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

108

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути