четвер, 03 грудня 2009 16:34

Януковичу запропонували викупити "хатинку" у Межигір"ї за 10 мільярдів

Януковичу запропонували викупити "хатинку" у Межигір"ї за 10 мільярдів
Народний депутат від БЮТ Андрій Павловський пропонує лідерові Партії регіонів Віктору Януковичу викупити резиденцію "Межигір"я" (село Нові Петрівці, Вишгородський район, Київська область).

Про це він сказав на прес-конференції, передає proUA з посиланням на Українські новини.

"Експерти Міністерства економіки, Міністерства фінансів оцінили, що ринкова вартість державної резиденції "Межигір"я" становить близько 10 млрд. гривень. Ми не проти того, щоб пан Янукович утримував у приватній власності, але нехай він чесно доплатить до ринкової вартості цієї резиденції та 140 гектарів землі", - сказав Павловський.

За його словами, ці 10 млрд. гривень могли б стати одним з джерел фінансування виконання закону про підвищення мінімальних соціальних стандартів.

Парламентарій наголосив, що ухвалення цього закону пов"язане виключно з виборами Президента і призводить до реального зменшення пенсій багатьох категорій пенсіонерів, окрім пенсій високопосадовців.

Нагадаємо, БЮТ вважає бажання зберегти у володінні резиденцію "Межигір"я" основною мотивацією Януковича для участі у виборах Президента.

5 листопада Київський окружний адміністративний суд задовольнив клопотання про вимагання у Генеральної прокуратури документів про передачу в оренду земель в резиденції "Межигір"я" Януковичу в межах справи про законність передачі цих земель.

26 серпня Кабінет Міністрів вирішив повернути резиденцію "Межигір"я" в державну власність.

27 серпня Янукович заявив, що є законним власником будинку загальною площею 600 кв. метрів в резиденції "Межигір"я".

Зараз ви читаєте новину «Януковичу запропонували викупити "хатинку" у Межигір"ї за 10 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути