Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2019 18:14

"Закликаємо виборців дати президенту другий шанс" - Ініціативна група "Перше грудня"
8

Ініціативна група "Першого грудня" підтримує президента Петра Порошенка.
Фото: Микола ЛАЗАРЕНКО

Президент Петро Порошенко зустрівся з Ініціативною групою "Перше грудня" та подякував за підтримку перед другим туром виборів.

"Подяка вам не за мою підтримку, хоча я це дуже ціную. Подяка за те, що з перших днів створення групи ви продемонстрували свою небайдужість і особисту відповідальність за шляхи розвитку держави", - сказав президент на зустрічі у четвер, повідомляє сайт глави держави.

"Ми підтримуємо ваш державотворчий курс", - сказав правозахисник Мирослав Маринович.

"Сьогодні є великі загрози для України і тому ми всі дійшли висновку, що безпека і взагалі саме існування держави для нас також цінність. І тому наш ціннісний мандат дозволяє нам вчинити саме так.

У багатьох з нас є відчуття, що біля наших виборців, біля наших воріт стоїть великий троянський кінь – дуже привабливий, дуже милий. Ми як ті жителі Трої зацікавлено спостерігаємо за тим конем. Але є у нас відчуття загрози, що якщо ми впустимо цього коня на площу свого міста, з нутрощів його виявляться не наші воїни, не нашої армії. І ця загроза є дуже серйозною для нас і ми її дуже гостро відчуваємо.

У багатьох з нас є відчуття, що біля наших воріт стоїть троянський кінь

Ми закликаємо виборців дати вам другий шанс і ми будемо вас підтримувати в усіх ваших справах, де ви будете йти на трансформацію", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко докладав титанічні зусилля для збереження держави

В свою чергу, президент зауважив: "Ваші цінності, які було проголошено дуже голосно, дуже допомогли мені і щодо реформування країни в напрямку Європи, НАТО. Допомогли в частині того, що точно знав, що найвищі духовні лідери держави – з ними можеш "звіряти годинники", "звіряти компас".

Порошенко заявив, що готовий вислухати думки щодо подальшого реформування країни на наступні 5 років.

Він також констатував, що готовий слухати і сприймати й критику. "Бо ця критика обумовлена тим, що у вас серце болить за Україну. І це позиція для того, щоб посилити ефективність наших дій", - сказав президент.

"Зараз країна потребує, щоб ми об'єдналися і перемогли. І приклад об'єднання дуже яскраво країні демонструє Ініціативна група "Перше грудня". Низький уклін кожному з вас від імені всієї України", - звернувся глава держави.

Раніше Ініціативна група "Перше грудня" закликала кандидатів у президенти провести чесні вибори.

"З нинішнього набору кандидатів найбільше гарантує безпеку держави Петро Порошенко", - заявляли вони тоді.

Вибори президента відбудуться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Закликаємо виборців дати президенту другий шанс" - Ініціативна група "Перше грудня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути