Ексклюзиви
пʼятниця, 08 жовтня 2021 19:48

"За*бало" - громадськість готує автопробіг до Зеленського

У неділю, 10 жовтня, громадськість зробить автопробіг у Конча-Заспу, де мешкає президент Володимир Зеленський.

Акцію "За*бало: автомарш розгніваних громадян" анонсують у Facebook

Учасники збираються о 17:00 у Києві, на парковці ТРЦ "Магеллан", що на проспекті Академіка Глушкова, 13Б.

"Банкова продовжує узурпацію влади. Політичне керівництво країни саботує розслідування "Вагнерґейту". Влада бреше нам про офшори Зеленського. Коломойський повертає свій вплив, а країну ведуть до геополітичного розвороту на схід. Вас теж це все за... довбало? Тоді долучайтеся до протесту!

В неділю ми влаштуємо автопробіг до Зеленського в Конча-Заспу.

Нехай влада не думає, що ми просто "схаваємо" все, що вона просуває. За все буде відповідальність - ми з вами про це подбаємо. Беріть машину, друзів та долучайтеся до автомаршу - відвідаємо президента.

Якщо не маєте власного авто, приходьте - транспорт знайдемо. Запрошуємо всі патріотичні сили та організації долучитися до акції. Максимальна кількість символіки від партії чи організації - до трьох прапорів. Національна символіка вітається в необмеженій кількості", - сказано в анонсі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чинна влада гарантує безпеку Коломойського" - Юрій Ніколов про корупцію й рукодуп'я влади, "обілечування" олігархів

3 жовтня журналісти "Слідство. Інфо" опублікували фільм "Офшор 95". У ньому йдеться про схему переказування коштів від структур олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм Зеленського і його соратників.

Показ фільму в Малій опері в Києві зривали після дзвінка з погрозами, який надійшов до Київської міської держадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"За*бало" - громадськість готує автопробіг до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути