неділя, 10 жовтня 2021 19:10

"За*бало": біля будинку Зеленського у Конча-Заспі проходить акція протесту

"За*бало": біля будинку Зеленського у Конча-Заспі проходить акція протесту
Протестувальники привезли з собою колонки. Фото: facebook.com/rok

Біля будинку президента Володимира Зеленського у Конча-Заспі зібралися його противники для проведення акції протесту "За*бало: автомарш розгніваних громадян".

Мета заходу - "озвучити невдоволення Зеленському та його команді", - вказано на сторінці акції у Facebook. Серед її організаторів "Рух опору капітуляції" та "Демократична сокира".

"Дістало ганьбитися через клоунів на Банковій. Дістали зливи спецоперацій, офшори Зеленського та системний розворот у бік Китаю... Ми хочемо виплеснути свій гнів. Зігнати злість. Провести емоційне розвантаження", - йдеться в повідомленні.

Біля паркану резиденції вишикувалися нацгвардійці та поліція. Правоохоронців щонайменше дві сотні. Протестувальники привезли з собою колонки, з яких звучить музика. Також активісти тримають плакати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Порошенка прислали "тітушок", щоб відволікти увагу від акції під домом Зеленського – Погребиський

3 жовтня журналісти "Слідство. Інфо" опублікували фільм "Офшор 95". У ньому йдеться про схему переказування коштів від структур олігарха Ігоря Коломойського до офшорних фірм Зеленського і його соратників. Показ фільму в Малій опері в Києві зривали після дзвінка з погрозами, який надійшов до Київської міської держадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"За*бало": біля будинку Зеленського у Конча-Заспі проходить акція протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути