субота, 09 жовтня 2021 13:41

До Порошенка прислали "тітушок", щоб відволікти увагу від акції під домом Зеленського – Погребинський

До Порошенка прислали "тітушок", щоб відволікти увагу від акції під домом Зеленського – Погребинський
"Тітушок" терміново збирали в суботу ввечері через соцмережі і групи для пошуку підробітку. Фото: Європейська Солідарність

У Козин до дому п'ятого президента Петра Порошенка привезли організованих "тітушок", яких намагаються видати за "обурену громадськість". Мета організаторів - відволікти увагу від акції, яка запланована на неділю під домом чинного глави держави Володимира Зеленського.

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив громадський активіст, ветеран війни проти російської агресії Олександр Погребинський.

"Тітушок" для спектаклю в Козині терміново збирали в суботу ввечері через соцмережі і групи для пошуку підробітку", - написав Погребинський.

За словами волонтера Юрія Бірюкова, поспіх і вечір п'ятниці не дав організаторам проплаченого мітингу можливості зібрати велику кількість людей. На фото, яке оприлюднив Бірюков, - два-три десятки "представників обуреної громадськості".

"Ця група біомаси зображає з себе "обурену громадськість". Цю саму громадськість намагались наколядувати на мітинг вчора, але вечір п'ятниці - всі бухають, тому мітинг перенесли на сьогодні", - прокоментував Бірюков.

Він зазначив, що коштує такий мітинг 500-600 грн за людину. Оплачені три години.

У неділю, 10 жовтня, запланований автомарш громадян до державної дачі, на якій живе Володимир Зеленський. Активісти планують запитати президента про офшори, згадку в Pandora Papers про можливе відмивання грошей ПриватБанку, співпрацю з олігархом Ігорем Коломойським та "Вагнергейт".

Зараз ви читаєте новину «До Порошенка прислали "тітушок", щоб відволікти увагу від акції під домом Зеленського – Погребинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути