Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2012 16:35

За закон про референдум ніхто не понесе відповідальності – Кармазін

За закон про референдум ніхто не понесе відповідальності – Кармазін
Юрій Кармазін ФОТО: chak.com.ua

"Нунсівець" Юрій Кармазін просив президента ветувати законопроект про всеукраїнський референдум. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я написав президенту, аби він наклав вето на цей закон. Тепер розумію, що даремно витратив час та папір для написання обґрунтування того, чому не можна було його підписувати", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За невиконання норми про персональне голосування має бути відповідальність аж до кримінальної - нардеп

За словами політика, закон загрожує національній цілісності  та суверенітету України. "Він може призвести до правової вакханалії. Крім того, закон прийнятий у не правовий та не цивілізований спосіб, який притаманний для парламентської більшості останнім часом. Ті, хто такі ініціативи пропонують, вважають, що їм Україна "до лампочки". Ці ж люди пропонували Януковичу скасувати міністерство промислової політики. Розповідали, як це добре. Зараз вся промисловість "зігнулася", а Сергій Льовочкін та Олександр Лавринович, які відповідають за укази президента, не відповіли за це. Так само із усім іншим. Тому я переконаний, що і за закон про всеукраїнський референдум ніхто не понесе відповідальності. Але у України все буде добре, тому що ця влада довго не проіснує", - наголосив Кармазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції запевняють, що демаршів на підготовчому засіданні не робили

"Нунсівець" не буде направляти подання до Конституційного суду з приводу неконституційності закону. "Тому що у нас Конституційний суд – підпрезидентський. Я не бачу сенсу "метати бісер". Хоча при Кучмі ще можна було туди звертатися і очікувати на рішення", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «За закон про референдум ніхто не понесе відповідальності – Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути