понеділок, 18 липня 2011 15:28

За прем'єрства Тимошенко рейдерство реалізовувалось оптом - Семенюк-Самсоненко

За прем'єрства Тимошенко рейдерство реалізовувалось оптом - Семенюк-Самсоненко

В Україні активізувалось рейдерство. Про це на прес-конференції сказав директор Антирейдерського союзу підприємців Андрій Семидідько, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, це пов'язано із тим, що зараз літній сезон, а також із розбудовою вертикалі влади.

Семидідько розповів, що за останні чотири місяці до Союзу надійшло 53 звернення від представників середнього бізнесу щодо рейдерських атак.

"Найбільша активізація стосується аграрного сектору, туристичної інфраструктури, ринків, малого та середнього бізнесу", - пояснив Семидідько.

Він наголосив, що в Україні є 10-12 груп, які професійно займаються рейдерством. Однак, директор Союзу не назвав їх, тому що має кримінальну справу через те, що колись в інтерв'ю назвав керівника Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрія Портнова одним із головних рейдерів країни.

У свою чергу екс-керівник Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко наголосила, що рейдество - це не теперішнє явище.

"Рейдерство - це елітний кримінал. Сьогодні воно йде в роздріб, а тоді (за часів прем'єрства Тимошенко - ред.) було оптом", - пояснила вона.

Зараз ви читаєте новину «За прем'єрства Тимошенко рейдерство реалізовувалось оптом - Семенюк-Самсоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути